PowerPlay

Del 4: Robotkluster med bara buster

PowerPlay är en videoserie där Anders ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Nytt avsnitt varannan fredag och var tredje avsnitt live. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

I det fjärde avsnittet är det dags att ta sig an tittarönskningen Mega Man 3, med enbart bustern. Tyvärr är tekniktrollet i farten igen och trots flera dagars felsökande har vi inte fått bukt med de småproblem vi haft med synk. Vi hoppas det inte kommer störa så mycket så det bara inträffar då och då.

Vill du hellre se den oklippta versionen så hittar du den HÄR.

Till nästa avsnitt är det Strider till Mega Drive som gäller. Alla gamla Retroresan-lyssnare vet att det kan innebär att en svordom eller två kan smyga sig in.

Vi ses om två veckor igen!

Kommentarer

 1. Smisk skriver:

  Hej!

  Strålande grejer detta.

  Det skulle uppskattas någon alldeles totalt om ni kunde göra ett avsnitt med jultema precis innan jul som en “uppesittarkväll”.

  Tänd lyktan, klä granen och drick lite glögg och försök klara “asshole mario” eller nått 😉

  Nja, inte asshole mario kanske, men chip & dale i co-op? Är inte det svårt nog för Anders?

 2. Lucas skriver:

  Underhållande och inspirerande!

  Var perfekt att titta på detta under gårdagens förfest.
  Vart så inspirerad att jag drog fram mitt nes och mega man 3 tidigare idag 🙂

 3. Peter Ahonen skriver:

  Strålande. Det är i precis det här formatet jag vill konsumera sspelvideos. Skulle kunna titta på detta flera gånger i veckan.

  Ett par framtida requests:

  Solomons Key (NES) En barndomsnemesis av Guds jävla nåde då pussel är svårt för 10-åringar. Ser gärna Tobbe dra igenom det.

  Probotector utan Konamikod. Has to be done.

 4. Glenn Ahlström skriver:

  Bastkjol vad bra ni är! Underbart Koncept, gillar verkligen de långa avsnitten, men det är säker skönt för de som inte orkar/hinner/vill med de klippta med, bra grej!

  Angående en grej ni talade om i avsnitt 1, (lite sent kanske 😉 Slutet på Super Mario 2 där han sovit hela spelet. Jag håller med er till viss del, det är larvigt att säga att till exempel “Vafan då spelar det ju inte roll om man spelar, allt var ju en dröm” men, jag tycker fortfarande att det är en sjukt tråkig genväg att ta som manusförfattare/storyskrivare.

  Keep it up!

  Glennert

 5. Thalin skriver:

  Skatan i flatan vilket skönt koncept! Kul att ni släpper den oklippta versionen för oss med för mycket fritid också! Skulle va kul att se nått co-op spel. Typ Turtles in time med tidbegränsning eller utan att dö.

  Ibland kan det vara lite svårt att höra vad ni säger. Så om ni kunde höja micarna bara en aning så vore det toppen.

 6. kalle steamroller skriver:

  Hej! Måste först och främst skriva hur grymt imponerad jag är av dig tobias! Jag har blivit inspirerad och ska försöka ta mig an mario utmaningen.

  Ni har verkligen hittat ett underhållande koncept! Ni gör det inbjudande och jag vill väl mest skriva en kärleksförklaring för det här är det bästa jag har sett på länge och jag längtar till nästa avsnitt.

  Ta gärna in lite sprit i nästa avsnitt med

 7. Tobias Andersson skriver:

  Tack för lovorden 🙂 Vi spelar in nästa avsnitt på fredag troligen och vi har en rad finjusteringar som jag hoppas ska göra det ännu bättre. Vi spelar ju in allt genom Xsplit för att slippa efterredigering och nackdelen är att jag inte kan justera ljudet på spel och micar separat i efterhand, men jag ska sänka spelet lite. Förhoppningsvis har jag hittat en fix på synkproblemet också (jättelång story och väldigt märkliga slutsatser).

 8. Oregondanne skriver:

  Kollade på premiäravsnittet på YouTube och tittade sedan in här för detta avsnitt. Härligt koncept ni har klurat fram och tack för ett stycke fantastisk underhållning!

  Dock tycker jag att det är ganska hoppigt klippt; bland annat försvinner vi mitt i en bosstrid, för att vid ett annat tillfälle komma in när den bossen nästan är död. Det här tar bort ganska mycket av dramatiken, lite som när det blir strömavbrott mitt i en fotbollsmatch och när tv:n åter går igång har det blivit mål… Men vad jag förstår lider inte YouTube-versionerna av detta problem så jag antar att jag bör söka mig dit i stället.

  Hur som helst, bra jobbat och keep ’em videos coming!

Skriv en kommentar