Informerade internetresenärer som ni är antar vi att ni inte missat den just nu pågående omröstningen på Level 7. Om ni mot all förmodan skulle ha missat det är det alltså en omröstning där bland annat Sveriges bästa spelblogg och spelpodcast utses. Och där både Svampriket och Svamppod Fyrkant är nominerade.

Men även om ni skulle vara medvetna om omröstningen så finns det fem saker ni inte vet om. Nämligen de fem saker vi lovar att bjuda er på ifall vi skulle vinna i en eller båda kategorier!

1. Anders Vs. Tintin i Tibet

En gång i tiden fanns det en podcast. Denna podcast gick under namnet Retroresan. I denna podcast stiftade allas vår chefredaktör bekantskap med ett litet spel känt som Tintin i Tibet. För Anders var det ingen trevlig bekantskap och han svor en högtidlig ed att aldrig återvända till detta vämjeliga spel.

Men! För er skull, ifall ni lyckas ta oss till förstaplatsen, så är han villig att bryta den eden. Och inte nog med det, han är villig att spela in när han återigen ger sig på Tintin i Tibet. I tre hela timmar, troligtvis live här på Svampriket. Förvänta er hårslitande och svavelosande svordomar, skrik, kontrollkastande och eventuellt ett helt nytt spelfritt år när tiden nått sitt slut. Helt enkelt, en förbannat rolig video.

2. Sandras återkomst

Ni har frågat. Ni har tjatat. Ni har gått ner på knä och bett till Storsvampen. Budskapet är tydligt: ni vill ha mer Sandra. Och vi förstår er. Sandra är grym! Men vi lever i ett kapitalistiskt samhälle och kan inte bara ge er saker utan att få något tillbaka. Så, i utbyte mot en hel massa poddar med Sandra i, vill vi ha era röster. Fixar ni en vinst, så fixar vi en Sandra.

3. Luddes

Ingen av oss kan väl glömma den gloriösa dag då Ludde snodde allas vår runktid med sin tokheta gamerkropp. Sedan dess har det varit på tok för lite av den varan och det har märkts. Under långa perioder har ”nya nakenbilder på Ludde Lundblad” varit den mest googlade termen i Sverige. Och era böner har blivit hörda. Just i detta nu står en spritt språngande naken Ludde Lundblad redo med en kamera och bara väntar på den där vinsten.

Vinner vi, vinner ni. Så att säga.

4. #Beef2014

Svampriket har en lång och gloriös historia av att bedriva ensidiga attacker mot andra spelbloggar och spelpodcasts som helt ärligt inte bryr sig så mycket om oss. Men det hindrar oss inte från att försöka, om och om igen!

Eller, det brukade inte hindra oss. Men nu har vi blivit försoffade. Förslöade. Lata. Det var länge sedan vi bedrev Don Quijotiska kamper mot ovetande motståndare. Och det börjar bli dags att ta upp den fina traditionen igen. Men, som ni kanske gissat, bara om vi vinner.

5. Fred & Tom Strikes Back

De har dålig attityd och sämre hyfs. De svär och säger dumma saker. Helt ärligt luktar de ganska illa. Men vi älskar dem oavsett. Fred & Tom, Svamprikets egna dudebro-duo. Och ifall vi vinner är de beredda att göra en gloriös comeback, med fler svordomar, fler dumheter, fler quickscopes och med snubbighet.

Och vad vet vi egentligen om vad duon har sysslat med under tiden de varit borta? Har de stadgat sig? Glidit ifrån varandra? Köpt en Xbox One eller ett Playstation 4? Frågorna vi vill få svar på är många, och det är upp till er att se till att svaren kommer fram.

Alltså, inte ett, inte två, tre eller fyra, utan FEM erbjudanden ni inte kan motstå. Så vad väntar ni på? Gå in på Level7-omröstningen och rösta Svampriket!

..Snälla?