Kära läsare, det är hög tid för oss på Riket att ägna oss åt lite god kultur (till skillnad från den tramskultur vi gör till vardags), och således tänker jag helt sonika rådda vårt Instagram-konto i en veckas tid och lägga upp konst där varje dag.
Konsten i fråga ska föreställa sju av våra mest omtyckta spelkvinnor i olika situationer, för varför ändra på ett vinnande koncept? Jag besitter uppenbarligen inte förmågan att rita något annat än just speltöser.

Speltös - 01

Upplägget är följande: varje enskild dag kommer börja med en skiss, och jobbar sig sen vidare för att framåt kvällen kunna resultera i ett färdigt alster.
Ganska lättfattat, eller hur?

Speltös - 02

Vi kör hela veckan och hoppas det här ska bli ett omtyckt inslag på Riket, vare sig man har ett konstintresse eller ej. Vi ses på måndag!