Det här har varit veckan av nyheter på Svampriket. Partnerskap på Twitch, Svamppod med video och nu har turen kommit till att presentera något som våra Patreons redan har fått smygtesta lite, Svamprikets egna Discord-server. För er som inte är bekanta med Discord så har det blivit standarden för text- och röstchat för gamers och är väl integrerat med allt från Steam till Twitch och Patreon. Större delen av redaktionen kommer vara online för det mesta och vi ser fram mot att kunna hänga med er på ett mycket närmare sätt än innan.

Patreons har redan idag en egen kanal kallad Svampadeln och vi planerar fler funktioner i framtiden, tex att kunna hänga med som medlyssnare på Svamppod-inspelningen och ställa frågor live. Vi passar också på att med detta pensionera forumet.

För dig som redan kan det här med Discord så hittar ni inbjudningslänken HÄR.

Behöver du lite mer hjälp så hänvisar vi till vår landningssida för Discord.

Vi ses i sajberrymden!