Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? I helvete heller, idag fyller jag 27. Och enligt traditionen jag etablerade förra året innebär det att jag ska spela tv-spel i fler timmar än vad någon människa borde. Mer specifikt ska jag spela Jak & Daxter-trilogin från början till slut i ett svep.

De spelen igen? Kanske du nu säger med höjt ögonbryn och ja, det stämmer. De spelen igen. Förra året var målet att spela så långt jag orkade och 19 timmar in föll jag på det proverbiala målsnöret, i år är det inget alternativ. I år ska jag klara spelen, eller dö. Först då kan vi gå vidare och jag kan välja en annan spelserie till nästa födelsedag (spoiler: det blir Sly Cooper).

Streamen går av stapeln nu på lördag och börjar 10.00 på förmiddagen. Pim kommer precis som förra året sitta med (om än inte under hela streamen) och det kommer även dyka upp ett gäng andra spännande (nåja) gäster. Häng med!