Övrigt

Speltriss #7

Denna vecka är det alkohol som är temat för EmmyZ speltriss och det är faktiskt allas Tommy och Ludde som ligger bakom det förslaget. Fråga inte varför!

Luddes Speltriss:
1992 gick jag i åttonde klass. Jag Lyssnade på Alice In Chains och försökte odla ett bockskägg. Jag hade ännu inte fått ha haft samlag. Något som jag däremot fick göra detta år, var att bli full. Min första fylla inträffade 1992, således blir min speltriss under temat alkohol, tre viktiga/bra/roliga spel som släpptes  detta år!

Flashback - Amiga 1992

Indiana Jones and the fate of Atlantis - Amiga 1992

Super Mario Kart - Super Nintendo 1992

Tommys Speltriss:
Eftersom jag ännu inte haft min första fylla får jag lov att helt enkelt ha med spelkaraktärer i barer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer

  1. […] Svampriket I så väl Mass Effect som Mass Effect 2 är besök på olika barer oundvikligt. Ta dig en jävel och se på lite underhållning. Vad skulle det dystra spelet Metro 2033, som utspelar sig i Ryssland, vara utan alkohol. Något måste ju invånarna i de underjordiska gångarna hålla sig varma med. Vad gör Niko Bellic när han inte skjuter människor? Jo, hänger på barer. Den som inte har gått in i en bar i GTA IV har inte spelat spelet. […]

Skriv en kommentar