Det börjar bli lite tjatigt med alla ”Lyssna på mig i”-titlar nu. Men den här veckan är lite speciell. Både jag och Samson gillar skarpt Radio Speltorsk, och efter ha hört mycket goda ord från de grabbarna om Retroresan så hade vi anledning att tro att de också gillade det vi sysslar med varje vecka. Idén kläcktes således (av undertecknad givetvis) att vi skulle ha en så kallad ”Crossover-vecka”, där vi alla fyra fanns med i båda programmen.

Så under denna vecka gästade alltså jag och Samson Radio Speltorsk, medan Andreas och Sebastian gästade oss i Retroresan. Och det var hiskeligt kul. Visst har både jag och Samson medverkat i Radio Speltorsk förut, men aldrig tillsammans, och att dessutom ha gäster i vårat program var ju något helt nytt för oss. Dock så flöt det på ofantligt bra och jag tycker med handen på hjärtat att det blev två riktigt bra avsnitt av hela projektet.

Retroresan släpps ju inte förrän i morgon, så är det det ni är ute efter får ni hålla er ett tag till. Men torskarna ligger ju en dag före oss när det kommer till publicering, så var så goda:

Lyssna på Radio Speltorsk, Avsnitt 91:

Direktlänk för nedladdning

Lyssna på senaste Retroresan:

Direktlänk för nedladdning